Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.
 


 

Hva er Hippo?

 

 
Hippopotamus AS ble etablert i 1986 av en gruppe mennesker som så at det manglet gode miljøalternativer innen papir og papirprodukter på det norske markedet. I samarbeid med store deler av norsk miljøbevegelse utviklet Hippo, som navnet raskt ble forkortet til i dagligtale, et sortiment av resirkulert papir for kopiering og trykking, konvolutter av resirkulert papir og en rekke produkter av resirkulert papir for privat bruk. Det ble også tatt inn en rekke treprodukter, som et miljøalternativ til tilsvarende produkter i plast, i sortimentet. Det kom også inn produkter i sortimentet av andre typer resirkulert råstoff, som plast og glass.

Etterhvert startet vi eget trykkeri, slik at vi hadde full kontroll over produksjonen, og vi kunne derfor produsere egenutviklede salgsprodukter og produkter for bedriftskunder. Dette resulterte i at Hippo vokse kraftig på slutten av 80-årene og i første halvdel av 90-årene. På det meste var mer enn 20 personer ansatt i Hippo og det var mer enn 400 aksjonærer i selskapet. I løpet av de siste årene har det vært vekslende hovedeiere, med forskjellige beveggrunner for eierskapet, bl.a. var Norsk Returkartong eier i fem år.

Sensommeren 2006 kom det til enighet mellom Hippopotamus AS og Døvigen AS om overtagelse av rettighetene til bruk av Hippo-brand og varelager. I oktober 2006 ble Hippos gamle lager tømt for varer og overført til Døvigens lager. Hippo blir nå videreført som en avdeling av Døvigen AS.

Målsetningen for virksomheten er fortsatt den samme: Utvikle og markedsføre produkter som er så miljøvennlige som mulig, noe som i det vesentligste betyr papir og produkter inneholdende resirkulert råstoff. Vi leverer også produkter som oppfordrer til gjenbruk, som handlenett, matbokser og "evigvarende" kaffefiltre. Vi leverer produkter til privatpersoner og bedrifter/organisasjoner som ønsker å ta hensyn til miljøet rundt oss, både lokalt og globalt. Vi ønsker også å delta i den offentlige debatt om hva som er gode miljøvalg innen områder hvor vi har kunnskap.

Døvigen AS har adresse Trondheimsveien 183, 2020 Skedsmokorset. 
Postadresse: P.boks 63, 2021 Skedsmokorset

Ønsker du kontakt med oss i Døvigen AS, så kan du sende e-post ved å klikke her!
Copyright © 2024 Hippo - All rights reserved
Forretningssystem og nettbutikkløsning levert av Multicase™ Norge AS

(4.21.3.118)